курс по бюти грим 1

Как да изглеждат устните ви по-пълни в 4 стъпки

Притеснявате ли се от инжекции? Желаете ли по-плътни устни, но без да се налага да преминавате през всички онези проблемни и продължителни процедури, които ви карат да се чувствате като опитно зайче, което просто получава поредната доза от неясно вещество, за да подейства то почти веднага?

Ако се чувствате по този неприятен начин, то безспорно трябва да опитате нашите 4 повече от елементарни стъпки, с които ще успеете да постигнете невероятен успех, без това да ви принуждава да страдате. Готови сме да ви споделим 4 лесни стъпки, в чийто ефект ще се влюбите… а и мъжете ви трудно ще устоят – проверено от всички, преминали през нашите курсове за грим!

1. Уголемяване на периферията на устните

Желаете ли да започваме? Готови или не, вече сте започнали с четенето на това бързо четиво, което ще ви научи как да властвате над външния си вид.

Ние сме онези хора, които бързо и лесно ще ви помогнат с правилния подбор на вещества, които да ви накарат да заблестите под светлината на прожекторите. Нямаме за цел да ви доведем главоболия, от които след това „само ние можем да ви избавим“!

Това са стратегии и тактики, които трудно можем да приемем. Разликата между сочните устни и голямата периферия е много тънка, но ефектът силно прикрива неперфектното им състояние.

Ако основата на вашите устни (периферията), не е много обемиста, то трудно можете естествено да доведете впечатляващия вид на цялата тази част от устата ви. Иска се просто малко повече старание, което да ви изведе от неприятната ситуация.

Благодарение на нашите съвети, вие ще успеете да направите точно това, което желаете!

2. Светлият цвят на червилото е ваш приятел

Алено-червеният цвят за устни винаги е бил невероятно любим на дамите, но те със сигурност не прекаляват с експериментите в нюансите специално в тази палитра. Има един неписан закон, който гласи, че ярко-червено се слага само по празници, но не се водете по правила!

Нима има правило за това как да си красива?! Разбира се, че не съществува подобно нещо – заради това използвайте хубав и наситен червен цвят на устните ви, когато те трябва да впечатляват със своята плътност!

3. Очната линия винаги помага… винаги

Защо замесваме добрата стара очна линия, когато говорим за устни и тяхната плътност? Има ли някакъв смисъл да коментираме украсата около очите ви, когато проблем имат устните и има ли някой гримьор, който да потвърди едно подобно твърдение?

Е, има и познайте какво – нашата серия съвети при гримиране на очи е нещото, което може съвсем спокойно да ви изведе от ролята на човек с устни с малък обем.

4. Ексфолирайте от време на време

Засилената циркулация на кръв винаги е била полезна за който и да е орган в човешкото тяло. Колкото по-голям приток на кръв има в дадена област, толкова по-добре се оросява тя, толкова по-добре се развива и най-вече толкова по-добър външен вид има, ако е видима, разбира се.

Ако става въпрос за устните ви, то ексфолирането от време на време би допринесло за естествения им червен оттенък, както и за техния здравословен вид. Такава процедура в домашни условия бихте успели да изпълните лесно – просто вземете четка с меки косъмчета и втрийте в устните.