Професионален Кино грим –5 дни

хелоин грим
зомби грим

Мечтаете ли си за кариера като професионален гримьор в Кино индустрията? Попаднали сте на правилното място, защото в тази кратка статия ще научите как да се превърнете от начинаещи хоби експерти в истински виртуозни професионалисти в създаването на Хелоуин макиаж и кино грим, достойни за Оскар.

Основната задача на професионалните гримьори е да си свършат толкова добре работата, че тя да бъде максимално реална и незабелязана. Целта на качествения Хелоуин грим е всички зрители да повярват, че това са няколко стотин полуразложени зомбита, а не просто група платени статисти, нацапани с грим, латекс и протези. Поради тази причина работата на кино гримьорите е адски предизвикателна, изискваща сериозно обучение и отдаденост.

Пригответе се да попивате нови знания, защото следва да ви направим специално предложение – петдневен курс за грим, в който ще овладеете всички тънкости и похвати, необходими за постигането на професионален Хелоуин и Кино грим.

Когато всички са в шок и в недоумение от вида на истинско чудовище, тогава гримьорът знае че си е свършил работата перфектно.

Предлагаме изцяло индивидуално обучение, като дните и часовете са с предварително уговаряне между преподавател и курсист.

Съдържание на курса:

1.  Теория, Латекс – изгаряне върху лице, готови калъпи с латекс отливане, залепване и тониране (рани, аркади, прорези и) др

2. Силикон SPX Създаване на кино  грим по снимков материал зададен от преподавателя

3. Вакса – рани,аркади Хелоуин грим-Зомби по снимков материал зададен от преподавателя – фотосесия 

4. . Желатин SPX Създаване на кино  грим по снимков материал зададен от преподавателя

halloween-grim-fiore-1

Какво включва нашия курс за професионален Хелоуин и Кино грим?

Курсът включва основни похвати, необходими за постигането на изцяло нови, вълнуващи и плашещи персонажи само с помощта на гримове и четки. Ние от Fiore Make Up ще ви научим на всички тънкости, които трябва да знаете в постигането на изумителни визуални ефекти, как да използвате правилните инструменти и да приложите придобитите умения в развитието на професионална кариера.

Професионален Хелоуин и Кино грим – За кого е подходящ?

Професионалните умения, които ще придобиете на този курс за грим са подходящи за всеки, който иска да се превърне истински експерт по създаването на ефектни Хелоуин персонажи или да се занимава професионално като кино гримьор, специализиращ в създаването на 3D специални ефекти само и единствено с помощта на грима, правилните инструменти и похвати.

В момента има сериозно търсене на професионалисти в специалните грим ефекти, които умело да успяват да състаряват или подмладяват актьорите и в следващия момент да ги превръщат в реални страховити чудовища.

Да бъдеш кино гримьор е предизвикателна, интересна и разнообразна професия, която дава възможност за професионално израстване и пряко участие, заедно с бележити имена в процеса по създаване на филмите и главните персонажи. За това и си заслужава да инвестирате в изкарването на професионален курс за Хелоуин и Кино грим.

Предимства на Fiore Make Up кино грим:

  • Индивидуално обучение;
  • Курсът стартира в удобно за вас време;
  • Кратка продължителност от 5 дни;
  • Възможност за плащане в брой, при което получавате 5% отстъпка от цената на курса, както и разсрочено плащане на вноски;
  • Осигурен комплект гримове и четки;
  • Сертификат за изкаран курс за професионален Хелоуин и Кино грим от Fiore make up;

Запишете се за професионален кино курс за грим още днес в сайта на Fiore Make Up!

Сертификат от Fiore Make Up 
Цена на курса:

750 лв. (група от двама курсисти)

Изцяло индивидуално обучение – 1100 лв.

За всички курсисти, преминали някой от останалите курсове на Fiore – 25% отстъпка

Удостоверение от МОН – 265 лв.
Europass – 70 лв.

Палитра за смесване на основи – подарък.