fioremakeup-model

Как да носите червено червило в празничния ден

Във всеки повод има нещо специално, заради което си заслужава да изглеждаме също толкова прекрасно. Всъщност, има си някои основни линии, по които да се ръководим, за да се чувстваме и изглеждаме зашеметяващо и днес ще ви покажем именно онези съдбоносни решения, върху които е добра идея да помислите трезво, за да извлечете максимума от визията си.

Някой, някъде беше казал, че червеното червило е като червеното вино – с него трябва да се внимава. Визията ви трябва да е нещото, което да е водещото в избора ви на цвят за червило.

Истината е тази, че трябва да се чувства онази живина във външния ви вид, който реално е „виновен“ за онова заразяване, което се наблюдава в различните ситуации. Ако вашето червило подхожда идеално на визията ви, то тя ще бъде запомнена за много дълго време – бъдете сигурни.

Ние от FioreMakeUp.com сме стриктни по отношение на това да спазваме наистина сериозната проверка на уменията, на които учим дамите, които ни се довериха в нашите курсове за грим и използваме само качествени продукти, за да ви гарантираме точно онова качество, което заслужавате.

Знаем, че устойчивостта и безопасността на продуктите, които ви се предлагат, означават много за вас, така че сме силно решени да поддържаме удовлетворението ви в тази насока.

жена си слага червено червило

Има ли различни видове червено червило

Както при всеки един цвят на червило и дамски грим, червеното червило също има своите нюанси, с които е добре да се съобразяваме. Разбира се, тук имаме доста искрящ и привличащ вниманието цвят, което допълнително усложнява процеса по това да изберем точно онова, което ни трябва.

Всъщност, не е лоша идея да обърнете сериозно внимание главно на това какъв е подтонът на вашата кожа. Спрямо него съвсем успешно бихте могли да нагодите и цветът на вашето червило.

Ние считаме, че основната ни задача е да подобрим вашата визия успешно, но вие сами трябва да минете през това да намалите възможните нюанси за вас до минимум (доста по-лесно се избира сред само няколко нюанса, отколкото сред няколко десетки).

Ако вече имате ясна представа къде точно в каталога ни от цветове и тонове се намирате – очакваме ви, за да уточним кой точно е вашият!

Как точно да го поставите, за да няма нежелани ефекти

Според повечето професионални гримьори, най-добрият начин да наложим „неразливащо“ се червило, е да се погрижим то да бъде достатъчно добре „затворено“ от точно нанесени контури на устните. Разбира се, те се поставят предварително, за да могат ясно да ни обозначат коя зона оцветяваме.

Помнете, че е много по-лесно да оцветим/запълним с червен цвят, отколкото да нанесем такъв. Не се плашете от искрящия цвят, от тъмен нюанс, или от масивни устни – всичко е въпрос на техника, за която трябва да знаете, че се усвоява с времето при достатъчно често прилагане върху лицето.

Готови ли сте да бъдете посъветвани и обслужени от едни от най-добрите експерти на тема грим в България? Ние от FioreMakeUp.com ви очакваме на нашите обучения, където да приложите знанията си, придобити в блога ни.

Заповядайте при нас, заредени и готови да се превърнете в най-красивата възможна версия на себе си по повод любимия празничен ден!