slantsezashtiten krem na plaja

Прочетете това, преди да смесите слънцезащитния крем за лице във вашата основа

Добре дошли отново в поредната полезна тема в нашия блог. Ние, както винаги, предлагаме сериозно количество информация относно един от най-важните и неразрешими проблеми в света на грима, а именно дали е полезно, дали е удачно, дали е тотално грешно слънцезащитен крем да бъде използван като основа за грим?

Втази статия ще ви предадем част от нашия опит. Преподавателите в нашите курсове за грим са с години практика и са наясно всичко свързано с грима. Естествено, те дадоха ясно да се разбере, че това не е никак проста задача и трябва да имаме няколко неща наум преди да действаме с тази тактика.

Ще се опитаме максимално акуратно да ви предадем техните думи, защото изключително лесно можете да се объркате и да си помислите, че слънцезащитният крем си е родена основа, но нещата не стоят толкова лесно.

Както обикновено в света на гримовете, всичко си има две лица, а нашата задача е да ви покажем как да изстискате максимума от тубичката със знания – готови ли сте? Да започваме!

На кого е нужна подобна комбинация

Гримът, както всяко нежно нещо, което води до сериозно изваждане на показ на силните черти на лицето ви, трябва първо да почувства вашата нежност. По никакъв начин не трябва да бързате, да се чувствате задължени да слагате всяко едно нещо, което намирате в несесера си – напротив, всичко трябва да бъде с мярка.

Представете си, обаче следната ситуация. На почивка на море сте със своята половинка, която тази вечер е решил да ви покани на вечеря, защото имате да обсъдите нещо важно за вашите отношения.

Нека подскажем, че когато мъжете кажат нещо такова, то това означава, че има голяма вероятност днес да трябва да кажете онова „Да!“, така че, мили дами, трябва да изглеждате повече от добре – постарайте се.

Естествено, трябва да сложите някакъв грим, за да можете да се чувствате изключително добре на външен вид по време на вечерята. Тук, обаче идва завръзката на историята и е важно да се знае, че тъй като е вечеря, близо сте до море, въздухът е влажен, а фон дьо тенът се влияе от такива условия, трябва да сложите основа, за да може всичко да е наред през цялото време.

Започва едно усилено търсене на основа за грим… нея, обаче я няма – отсъства напълно от женския ви арсенал. Какво можете да направите?

Първото и най-важно нещо е да не изпадате в паника. Второто нещо трябва задължително да бъде задаването на този въпрос:

Грешно ли е слънцезащитен крем да се използва като основа за грим?

Браво, дами! Едно наистина много добро хрумване – ето, че вечерта все пак няма да бъде напълно съсипана.

Според повечето гримьори в България, слънцезащитният крем се е доказал наистина много добре в годините като един приятен на допир, с мека текстура, което може да му позволи да се превърне в основа за грим. Това, обаче е информация, която върви ръка за ръка с един много важен съвет.

Не бива да ви става навик

Това е основното нещо, което трябва да запомните за този вид техника. За девойката, която е на лятна ваканция, това може и да е спасителен пояс, но ако вие сте в градски условия и нищо не ви пречи да си закупите основа от близката дрогерия – то направете го.