грим, плаж, идеи

Идеи за грим за плажа

Привет, скъпа! Четеш този текст, чието заглавие пази една от най-древните тайни, които някога са съществували в женския свят – а именно какви идеи за грим за плажа може да черпиш от професионалистите.

Те са истинските разбирачи, които творят върху лицата на клиенти, които само след малко ще отидат на плаж, а повярвай ни – това е трудно!

Ние от FioreMakeUp.com знаем тайните на професионалното гримиране, но искаме да ти покажем и правилния път в нанасянето на грим преди или по време на плаж. Според някои дами това е признак за тотална суетност, но разбира се важно е да се посочи какво е добре да се разбира под „плаж“ в рамките на този текст.

Представи си, че излизаш с приятелки на невероятно луксозното плажно заведение, където ти сервират добре презентирани блюда, пълни с екзотични плодове, а в същото време до чинията ти стои кристална чаша, пълна с любимото ти вино. Ти по никакъв начин не трябва да отстъпваш на цялата обстановка и да си с безупречен външен вид.

Готова ли си да разбереш как можеш да го постигнеш не само бърз, но и устойчив резултат, който да те превърне в топ красавицата на плажа? Е, на правилното място си – стаята за знания Fiore Make Up Studio!

Какъв грим да нанесем на плажа

Гримът, който ви придружава на плажа, трябва да бъде доста по-лесно фиксиращ се от останалите видове продукти, които можете да срещнете на пазара. Днес освен съвети за това какво да нанесете ще ви дадем и идеи за грим за плажа.

Не е сложно да се гримираш преди да отидеш на ивицата, но е добре да си направиш предварителна концепция какво точно искаш да е излъчването ти. Ако искаш нещо семпло, една водоустойчива спирала е добра идея, за да можеш да не се ограничаваш от влизане в морето.

Не използвай фиксиращи продукти за коса, както и кой знае колко фиксатори по лицето, защото техният ефект така или иначе ще спадне поради постоянното мокрене със солена вода.

Как да се научим да се гримираме професионално

Професионалното гримиране има своите тънкости и е необходимо да спазваш основните му закони, за да си сигурна, че всичко е направено по план и ще можеш да се похвалиш с един красив и най-важното – устойчив външен вид. Готова ли си да се довериш на FioreMakeUp.com – най-добрата make up академия?

Ние сме тук и те очакваме, за да запалим у теб онази страхотна гримьорка, която знаем, че спотайваш отдавна. Очакваме те при нас!