grace kelly, star, famous-90774.jpg

Грим тенденции на звездите

И мъже, и жени от край време се прехласват по красивите актриси, участващи във филмите не само в Холивуд, но и по целия свят. Широката аудитория от киномани веднага ще си спомни поне за 2 или 3 актриси, които наистина изпъкват с брилянтен външен вид, но не това е фокусът на днешното четиво.

Днес ние от FioreMakeUp.com ще ви покажем как звездите придобиват този заразителен и поразяващ външен вид, който остава през дългите дни на снимачната площадка. Заснемането на филм е една наистина трудна работа, която изисква и физическо натоварване, което знаете, че води до изпотяване.

Дотук всичко звучи нормално и изглежда наред, но изпотяването е един от най-големите врагове на гримираната жена. Естественото охлаждане на организма преминава през порите, което застрашава сериозно външния вид на дамата, която трябва задължително да изглежда безупречно!

Порите, обаче са запушени от грима, който се носи заради снимките на хитовата филмова продукция и от време на време се налага лицето да се „догримира“. Т.е., на площадката има гримьор, който в паузите освежава външния вид на актьора.

Как звездите избират грима си и по какво се ориентират

Когато звездите не са на работа, а имат някаква церемония по награждаване, например, тогава е нормално гримът да е по-празничен и тежък, както и концепцията му да е ориентирана към подчертаване на естествената красота на актьора. Добрият, професионален гримьор знае много добре, че понякога количеството грим изобщо не влияе на крайния резултат.

Това е и едно от нещата, които ще научите в школата на FioreMakeUp.com – количеството грим, което трябва да използвате, когато правите визията на дама, зависи пряко от мероприятието, на което ще присъства тя. Запишете се още сега на курсове за грим, предлагани от нас!

Тенденции в звездния грим, които никога не остаряват

Световната мода е диктувана и от актьорите, а не само от модните гиганти. Според нашите експерти, гримът също образува течения и тенденции, които дават своя отпечатък върху външния вид на хората и заради това е добре силата на грима да се владее от човек, който разбира нейните възможности.

Въпреки трудностите, обаче световните звезди винаги успяват да изглеждат зашеметяващо и това се дължи на опита на техните гримьори. Те са хората, които познават тенденциите, които винаги са актуални и модерни и прилагането им отново и отново им е придало в устойчивостта, която са заслужили с времето.