различни начини на гримиране

Начини на гримиране

Всяка млада дама поне веднъж в живота си се е възхищавала на някоя своя приятелка или екранна любимка, която е споделяла, че се гримира самостоятелно, в домашни условия. Ако на екранните господарки им се налага сравнително рядко да се гримират сами поради постоянното присъствие на професионален гримьор, то вашите приятелки по-често сядат на тоалетката.

Там те прекарват понякога и часове в това да разкрасяват външния си вид до степен, в която може и да не ги познаете след като са приключили с всички пластове и продукти. Това не бива да ви притеснява, колкото и трудно да изглежда.

Все пак вече имате и коректен и сигурен партньор, на който можете да разчитате. Ние от FioreMakeUp.com сме тук, до вас, за да ви подкрепим в борбата с нанасянето на минимално, но достатъчно количество грим.

Нашите експерти по гримиране ще ви проведат един обстоен курс, за да ви покажат всички тънкости в този вид занимание. Нямаме търпение да срещнем и теб, за да ни покажеш на какво си способна! Разбира се, очакваме и мъжете, които искат да се занимават професионално с това да разкрасяват дамските лица.

Как да превърнеш експериментите в успехи

Всяка млада дама, както казахме и по-рано, се възхищава на добре гримирани жени. Това възхищение, обаче води до един проблем – готовността за експерименти може да ви доведе претоварен външен вид, който да ви направи да изглеждате като гротеска, а със сигурност това не е крайната цел на нито една уважаваща себе си дама.

Най-лесно експериментите се превръщат в успешни резултати, когато натрупате достатъчно практика. Може просто да се гримирате у дома и след това да не показвате творението си навън, ако не сте сигурни в неговата стойност.

Това, обаче е опит, който не бива да се пренебрегва. Следващият път ще стане още по-добро!

Кой лесен трик ще ти е най-полезен в гримирането

Нашата работа винаги се е ориентирала около това да даваме на младите хора възможността да изглеждат забележително. Един лесен трик за това как да подчертаете дължината на миглите си, е да нанесете спиралата от техните корени към връхчетата, а след това да ги срешете с чиста четка за зъби, например.

По този начин ще успеете да избегнете и слепването от туша. Разбира се, експертите на FioreMakeUp.com ще ви покажат и още много трикове, с помощта на които гримирането ще стане още по-лесно за вас, а резултатите, повярвайте, няма да закъснеят!