премахване на грим

Правилно премахване на грим

В живота си е важно човек да разбере, че зад всяко действие се крие и противодействие, което понякога е важно да излезе и на преден план, за да има баланс, който да закрепи нещата. Ето такава е ситуацията с гримирането.

Не е важно да можеш единствено и само да се гримираш, но и да умееш да премахваш нанесеното, при това правилно. Може би всяка дам се е интересувала от това как се извършва правилно премахване грим.

Е, днес експертите от FioreMakeUp.com ще споделят част от своя опит. Ако искаш още много практични съвети като този, който ще прочетеш след малко – запиши се на курсове за грим.

Трудно ли е да извършиш правилно премахване на грим

Правилно премахване на грим се прави лесно, стига да имаш нужните материали и продукти под ръка. След малко ще разбереш какво ти е необходимо, но преди това е важно да запомниш едно изключително важно нещо.

Наистина избягвай да си лягаш гримирана и да премахваш продуктите от лицето си на следващия ден.

Това ще забърза евентуални процеси на възпаление по кожата, ако протичат такива в момента, а освен това ще замърсиш и спалното си бельо, което невинаги е добра идея, защото понякога продуктите са доста силни и остават петна, които излизат трудно дори и след агресивно пране.

А ето как да ги премахнеш правилно

Да, може би си права, че едва ли има правилно и по-правилно, но нека се замислим. Ти си изпълнила своята основна задача – излязла си навън с топ визия, с която си обрала погледите и на мъже, и на жени.

Правилната стратегия, която трябва да приложиш вечерта, след като си се прибрала гримирана, е да използваш течност на мицеларна основа, която комбинира в себе си качества, трудно намиращи се в обикновената вода. Както вече разбра, професионалистите от FioreMakeUp.com ще ти покажат не само да слагаш грим, но и как да го изчистваш от лицето на клиента.

Във всеки салон, в който си ходила някога, най-вероятно е имало почистващи продукти за лице, чиито съставки лесно могат да се проследят. Най-разпространеният продукт е именно мицеларната вода, която върши чудеса върху кожата.

Въоръжена само с памучен тампон с достатъчно попиващи качества и с въпросната мицеларна течност, ти можеш единствено с едно потъркване да приключиш властването на грима върху лицето ти. Заповядай в нашите курсове за грим, за да увеличиш знанията си и респективно – стойността на труда си!

Нашите експерти по гримиране ще ти покажат какво означава цялостно да умееш да обслужиш външния вид на един клиент. Опитай – очакваме те!