Съвети за естествен грим за ежедневна визия

Всяка дама иска да изглежда изящна, бляскава и секси..

Това се постига по различни начини, но знаете ли кое е най-привлекателно от всичко? Момичета, повярвайте, няма нищо по-ослепително от натуралната красота. Не е нужно да мажем тонове грим, за да изглеждаме добре. Особено през деня, това не изглежда никак естетически издържано, а лятото може да се окаже тотален проблем – кожата ни се поти, лицето започва неприятно да лъщи, а размазаната спирала напомня на тъжен и самотен клоун..

Когато имаме 10-тина минути сутрин, за да накараме кожата на лицето ни да сияе, е важно да се съсредоточим върху няколко лесни, но жизненоважни стъпки. Кои са те? Продължете да четете и ще ви ги разкрием:

  1. Чиста кожа

Преди да преминем към създаването на свежа и нежна визия, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – кожата трябва да е чиста. Това е важно, защото в противен случай „бетонираме“ мръсотиите и бактериите върху нея след добавянето на другите продукти, което от своя страна води до различни петна и несъвършенства.

  1. Слънцезащита

Задължителна! Основата, на която стъпваме, за да накараме кожата ни да се чувства нежна и хидратирана. Лято или зима – UV лъчите са безпощадни и безкомпромисно водят до по-бързото стареене на кожата.

 Според учени 80-90% от това колко млади или възрастни изглеждаме, спрямо истинските ни години, се дължи на това, колко продължително сме се излагали на слънце през годините и доколко сме се предпазвали от него.

  1. BB или CC крем

„Уау! Кожата ти изглежда толкова перфектна! Как го постигаш?“ Намериш ли подходящия BB или CC крем, който като с магическа пръчка покрива и най-малките несъвършенства, ще чуваш тези думи доста често. Повярвай! Тези кремове се сливат с кожата като нежен воал и оставят чувство на мекота и нежност.

Все пак бъди внимателна, когато избираш точния цвят за твоето лице!

  1. Вежди

Рамката на лицето. Изключително важни, тъй като отговарят за изразителността ни, което понякога е нож с две остриета – можем да изглеждаме ядосани, строги или тъжни, ако не сме ги изрисували както трябва. Никой не иска това!

Изберете възможно най-близък до косата ви цвят и ги попълвайте с нещо удобно за нанасяне – сенки или пък помада за вежди.

  1. Спирала

Най-лесният начин за секси поглед всеки ден. Искате да получавате всичко навсякъде? Нанесете спирала, попърхайте с мигли и вижте резултата.

Препоръчваме такива за обем и удължаване – колкото по-гъсти изглеждат, толкова по-чаровен и ослепителен вид придобивате.

  1. Руж

Нежно розово на бузките винаги изглежда супер сладко и придава страхотна жизненост на лицето. Това е щрих, който не трябва да се пропуска – нежно подчертава скулите и прави тена по-блестящ. Има изключителна романтика в този елемент и ще ви накара да се чувствате като приказна героиня.

  1. Червило

Тук има два варианта – светло или тъмно – зависи от желания краен ефект. Ако искате то да е акцентът ви, заложете на по-тъмен цвят, който да подчертае устните и да се откроява. Желаете ли “no makeup makeup” визия, заложете на по-светли и пастелни тонове, създаващи натурално усещане.

А коя е най-важната стъпка? Не забравяйте усмивката си – нанася се лесно и има дълготраен и благоприятен ефект върху кожата на лицето ви! За сигурен ефект – използвайте ежедневно!