За мен

Диана Борисова – художник гримьор с над 20 годишен стаж в професионалния грим. Завършва Кино и Театрален грим при доайена на грим в България – Димитър Коклин. Работила е  в много български и чужди кинопродукции, телевизиони предаваня и формати към bTV, NOVA,  БНТ, реклами, модни фотосесии, музикални клипове, театрални постановки в Театър Българска армия 2003-2005 г.

Школата предлага различни курсове по грим – професионален грим, бюти, кино и театър грим.   

Предлагаме изцяло индивидуално обучение, като програмите са според предпочитанията на курсиста. ( това определя цената и периода на курса).  Държим на индивидуално и спокойно обучение, защото по този начин вниманието на преподавателя е насочено изцяло към обучаващия се курсист, което е особено важно за правилното изграждане на грим техниките.  Това ни дава възможност и за гъвкав подход при определяне на часовете за обучение, при предварителна договорка между двете страни.

Дните на обучение са понеделник, сряда и петък.

Завършилите получават сертификат от Fiore Make Up и Удостоверение за професионалена квалификация към  МОН-държавен документ за професионална реализация в България и Европейски съюз. При допълнително желание се издава и Europass

Нашите завършили курсисти ползват 35% отстъпка при закупуванета на козметика от световни брандове като MAC и  RADIANT.

Професионалната козметика с която  се работи по време на обучението е от най-висок клас: Kryolan, MAC, MORPHE, Radiant,  Anastasia  Beverly Hills, TWO FACED, URBAN DECAY, BEN NYE, Kate Von D    Huda, Make Up For  Ever, Dior, JEFFREE   STAR и др.

Предлагаме индивидуално обучение, като програмите са според предпочитанията на курсиста, от това се определя и цената и периода на курса. Диана Борисова създава своята школа за грим Fiore Make Up Studio през 2004 г. – едно от първите училища за професионален грим. Fiore Make Up  получава и наградата на Forchetta за най добро студио по професионален   грим.

Много гримьори са преминали обучение в нашата школа, някои от тях има свои студиа за грим: Таня Христова (The Makeup Academy  ),  Диана Стоянова (  Nex Level Beauty Academy),  Ева Серева, Цвети Алексова,  Олга Кунчева и много др.

Гордеем се с успешните и доказали се като професионалисти гримьори, рабтещи в кинопродукции, телевизии, списания, печелещи първи места от проф. конкурси за грим в България и чужбина – Ива Денчева, Мария Тошева, Теодора Сербезова, Теди Хинкова, Надежда Соколова, Боряна Стефанова, Кремена Христова, Дани Такиева, Никол Николчева и много др.

Курсовете се заплащат еднократно или на две вноски -50% преди  стартиране и до 5 дни след началото му – само за курсовете, които надвишават 2 седмици. 

Може да се заплати по банков път или на място.